large_2007_7_79561-full

OVER

Boulan Management & Advies is het bureau van Richard Boulan.
‘Meewerken aan het creëren van prachtige werk- en leefomgevingen’, is zijn passie. Daarbij heeft hij een zwak voor het bouwen aan organisaties die kwaliteit van wonen bieden in alle levensfasen.  Niet toevallig is hij als voorzitter betrokken bij ‘Lééf’, een nieuw concept in de zorg.

Wapenfeiten:

  • Bij Woonstichting De Key was Richard als manager Vastgoedonderhoud verantwoordelijk voor al het onderhoud aan de 30.000 woningen van de corporatie. Richard heeft het bedrijfsonderdeel ´op de kaart´ gezet en er voor gezorgd dat het als één geheel opereerde. De Key heeft volledig zicht op de kwaliteit van haar gebouwen en het onderhoud daaraan wordt op efficiënte wijze gestuurd.
  • Richard heeft de fusie begeleid tussen Woonstichting de Key en EMM uit Zandvoort. Hij stroomlijnde het fusie  proces. De fusie is binnen een jaar gerealiseerd.
  • Voor ´Vijfheerenlanden, fase 2´, een project van Lekstedwonen in Vianen,  waarbij 4 galerijflats worden gerenoveerd en  een vijfde wordt gesloopt en vervangen door nieuwbouw is Richard projectmanager.

Kijk op Richard’s LinkedIn voor een uitgebreid C.V.